اپلیکیشن ساخت برنامه ، معرفی بهترین اپلیکیشن های ساخت برنامه
به گزارش وبلاگ ستاره، پلیکیشن ساخت برنامه به شما کمک می کند تا مناسب ترین برنامه را برای طراحی و ساخت برنامه مورد نظر خود بیابید. از آنجایی که امروزه گوشی های هوشمند به بخش جدانشدنی زندگی همه ما تبدیل شده، یادگیری ساخت برنامه های مخصوص موبایل بویژه مناسب سیستم عامل اندروید، می تواند زمینه خوبی برای اشتغال افراد فراهم کند. از طرفی اپلیکیشن های طراحی شده برای این کار، دشواری های برنامه نویسی را برای افرادی که هیچ دانشی در این زمینه ندارند، با در نظر گرفتن قابلیت ها و ابزارهای مختلف، تا حدود زیادی کاهش داده اند. ما در مقاله بهترین اپلیکیشن های ساخت برنامه قصد داریم شما را با کاربردهای این اپلیکیشن ها و نحوه کار آن ها آشنا سازیم. همچنین با یادگیری نحوه توسعه اپلیکیشن موبایل فرادرس، راه را برای موفقیت های بیشتر و بدست آوردن درآمد بیشتر باز کنید.
- مجموعه آموزش توسعه اپلیکیشن موبایل - کلیک کنید
اپلیکیشن چیست؟
در دنیای پر رمز و راز تکنولوژی هر ابزاری که مورد استفاده قرار می دهیم، اصطلاح و نام بخصوص خود را دارد. مثلا به نرم افزارهایی که در موبایل بکار می بریم، اپلیکیشن گفته می شود. پس اپلیکیشن های ساخت برنامه هم در واقع همان نرم افزارهایی هستند که برای طراحی و ساخت برنامه های تحت اندروید یا ios استفاده می شوند. در حقیقت اپلیکیشن ها به منظور اجرای برنامه هایی با اهداف مختلف بر روی موبایل طراحی می شوند. بطور مثال اپلیکیشن پخش موسیقی یا ویرایش تصویر.
چه نرم افزارهایی را از طریق اپلیکیشن ساخت برنامه می توان طراحی کرد؟
همانطور که احتمالا متوجه شدید، اپلکیشن های ساخت برنامه هدفی جز طراحی و ساخت برنامه های قابل اجرا بر روی تلفن های همراه و یا تبلت ها ندارند. امروزه با پیشرفت روز افزون گوشی های هوشمند و بکار بردن قطعات سخت افزاری قدرتمند در آن ها، باعث شده تا افراد، بسکمک از کارهای روزمره خود را که قبلا با کامپیوترهای شخصی یا لپ تاپ خود انجام می دادند حالا با کمک موبایل ادامه دهند. در واقع در تمام جنبه های زندگی کنونی از آموزش گرفته تا پرداخت بانکی، اپلیکیشن ها شما را از مراجعه حضوری بی نیاز کرده اند. البته توسعه اپلیکیشن ها موجب شده تا از آن ها بر روی دیگر لوازم الکترونیکی منزل و یا حتی خودرو نیز استفاده شود. پس ساخت برنامه هم روز به روز مجذوب کنندهیت بیشتری پیدا خواهد کرد.
انواع اپلیکیشن ساخت برنامه
بطور کلی در حال حاضر اپلیکیشن های ساخت برنامه به سه گروه تقسیم می شوند: اپلکیشن های مخصوص اندروید، اپلیکیشن های قابل اجرا بر روی ios و در نهایت اپلیکیشن هایی که بر روی هر دو سیستم عامل کار می کنند.
اپلیکیشن های اندروید
سیستم عامل اندروید در سال 2005 از طریق کمپانی محبوب و پرقدرت گوگل به بازار معرفی شد. این سیستم عامل در حال حاضر بر روی بسکمک از برندهای تلفن همراه، مانند سامسونگ، ال جی، گوشی های چینی و حتی گوشی های هوشمند نوکیا، نصب می باشد. این گستردگی استفاده باعث شده تا اپلیکیشن های ساخت برنامه مختص اندروید، تنوع و محبوبیت بیشتری داشته باشند. بعلاوه گوگل فروشگاه آنلاین مخصوص خود که گوگل پلی نام دارد را راه اندازی کرده تا کاربران بتوانند نرم افزارهای مورد نیاز خود را از آنجا بصورت رایگان یا پولی دانلود کنند. البته برنامه های ایرانی بازار و مای کیت نیز عملکردی مشابه و تنها مختص کاربران ایرانی ارائه می دهند.
اپلیکیشن های ios
سیستم عامل ios مخصوص کاربران گوشی های اپل که به اصطلاح آیفون نامیده می شود، طراحی و ساخته شده است. این سیستم عامل بدلیل منحصر بودن به تنها یک برند، از ویزگی های خاصی برخوردار می باشد. بنابراین اپلیکیشن های ساخت برنامه ios هم مختص همین سیستم عامل طراحی شده اند. بعلاوه شرکت اپل فروشگاه آنلاین مخصوص خود که اپ استور نام دارد را برای ارائه خدمات به کاربران خود راه اندازی کرده است.
مزایای اپلیکیشن های ساخت برنامه
همانطور که پیش از این گفتیم با توسعه تلفن های هوشمند، تبلت ها و سایر لوازم زندگی هوشمند، هر روز بر تعداد اپلیکیشن ها نیز افزوده می شود. در واقع امروزه هر فردی برای هر کاربردی می تواند با کمک اپلیکیشن های ساخت برنامه، اپ مورد نیاز خود را راه اندازی کند. بعلاوه اگر شما کسب و کار نوی ایجاد کرده اید با کمک اپلیکیشن های مذکور می توانید با کمترین هزینه و تبلیغات مجذوب کننده درون برنامه، محبوبیت برند خود را بیشتر کنید. بعلاوه با بکار بردن اپ شما هزینه های تبلیغات را بصورت چشم گیری کاهش داده و با نشان دادن محصولات بطور مرتب، برندسازی موفقیت آمیزتری خواهید داشت.
چطور می توانیم با کمک اپلیکیشن ساخت برنامه نرم افزارهای مورد نیاز خود را طراحی کنیم؟
اگر نیازمند به نرم افزار بخصوص برای کار خود هستید و از طرفی در این کار تجربه و دانش کافی ندارید، اپلیکیشن های ساخت برنامه بهترین گزینه برای شما هستند. بطور مثال با استفاده از اپلیکیشن اندروید استودیو که ساخت شرکت گوگل می باشد، می توانید با کمک ابزارهای آن برنامه دلخواه خود را بسازید. در کنار اپلیکیشن، شما نیاز به یک زبان برنامه نویسی خواهید داشت. که پیشنهاد ما بدلیل سادگی بیشتر، زبان برنامه نویسی جاوا می باشد.
کسب درآمد از راه اپلیکیشن ساخت برنامه
اپلیکیشن های ساخت برنامه این امکان را برای همه بوجود آورده اند که با یادگیری برنامه نویسی و استفاده از این اپ ها، برای خود کسب درآمد کنند. بعلاوه تعدد دستگاه های اندرویدی در بازار، باعث شده تا بازار کار خوبی برای علاقه مندان به این حوزه ایجاد شود. بنابراین با داشتن خلاقیت برای طراحی اپ های نو و کاربردی، در کنار یادگیری برنامه نویسی اندروید، زمینه را برای درآمدزایی خود فراهم کنید.
بهترین اپلیکیشن های ساخت برنامه
حال که با تعریف کلی اپلیکیشن آشنا شدید و مزایای طراحی و راه اندازی آن ها را هم شناختید، نوبت به معرفی بهترین اپلیکیشن های ساخت برنامه می رسد. برخی از این اپلیکیشن ها نیاز به دانستن برنامه نویسی ندارند.
- آموزش ساخت اپلیکیشن وب اندروید Android با PHP و MySQL - کلیک کنید
اَپِری (APPERY)
اگر بدنبال اپلیکیشن ساخت برنامه ای هستید که نیاز به برنامه نویسی نداشته باشد، اپری یکی از بهترین گزینه هاست. از مهم ترین ویژگی های این نرم افزار عدم نیاز به نصب و دانلود می باشد چرا که از فضای ابری بهره می برد. کار با اپ هم بسیار ساده بوده و طراحان آن محیطی را برای کشیدن فایل ها به درون نرم افزار در نظر گرفته اند. ویژگی های مهم نرم افزار APPERY می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- محیط درگ و دراپ برای کار بر روی فایل ها
- کتابخانه قدرتمند
- امکان اضافه کردن افزونه ها برای مجذوب کننده تر شدن محیط اپ
- امکان به اشتراک گذاری اپ طراحی شده با دیگران
- نیاز به پرداخت حق اشتراگ برای کار با نرم افزار
اپ مِیکر (APPMAKR)
یکی دیگر از اپلیکیشن های ساخت برنامه بدون نیاز به برنامه نویسی، اپ مِیکر می باشد. این نرم افزار نیز مبتنی بر فضای ابری بوده و با کمک آن می توانید اپلکیشن های مخصوص اندروید بسازید. از مهم ترین ویژگی های APPMAKR می توان موارد زیر اشاره کرد:
- وجود گالری تصاویر
- قابلیت بروز رسانی همزمان با کار
- پشتیبانی از استریم موسیقی و فیلم
- مجهز به اتاق های گفت و گو
- امکان اضافه کردن گوگل مپ
- قابلیت طراحی فروشگاه آنلاین
- امکان کنترل اپلیکیشن از طریق پنل مدیریت
- قابلیت بکارگیری جلوه های گرافیکی متنوع
گیم سالاد (GAMESALAD)
اپ گیم سالاد نیز یکی دیگر از اپلیکیشن های ساخت برنامه تحت اندروید می باشد. مشابه گزینه شماره یک GAMESALAD نیز دارای قابلیت دِرَگ کردن فایل می باشد، اما بر خلاف دو مورد قبلی این نرم افزار نیاز به نصب دارد. برخی ویژگی های اپ:
- امکان دِرَگ کردن
- امکان پرداخت درون برنامه
- امکان دسترسی به API های GAMECIRCLE
- وجود فروم کاربری در صورتی که بخواهید برنامه های اندرویدی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
- امکان استفاده از نرم افزار بصورت رایگان
- امکان دسترسی به تمام امکانات نرم افزار در صورت خرید لایسنس
- بدون نیاز به برنامه نویسی
سوئیفتیک (SWIFTIC)
یکی دیگر از اپلیکیشن های ساخت برنامه بدون نیاز به برنامه نویسی، اپ سوئیفتیک یا کومو (COMO) می باشد. این نرم افزار با داشتن قابلیت ها و امکانات فوق العاده به گزینه ای محبوب در میان طراحان اپلیکیشن تبدیل شده است. ویژگی ها:
- وجود بررسی کننده های کارآمد جهت عیب یابی و بهبود عملکرد اپلیکیشن طراحی شده
- وجود قابلیت درگ درون برنامه
- امکان پرداخت الکترونیکی از طریق موبایل
- وجود قابلیت ثبت نظرات و کامنت های کاربران
- امکان تهیه فهرست های سفارشی
- امکان اضافه کردن شبکه های اجتماعی و آمارگیرها (RSS)
- امکان کسب درآمد از طریق اپ ها
- داشتن نسخه رایگان و تجاری
اپی پای (APPY PIE)
اگر بدنبال اپلیکیشن های ساخت برنامه همه کاره هستید، بدون شک اپی پای یکی از آن هاست. APPY PIE نرم افزاری قدرتمند و بدون نیاز به برنامه نویسی بوده که بر روی تمام پلتفرم ها، حتی بلکبری نیز امکان اجرا دارد. ویژگی ها:
- قابلیت پیگیری رویدادها
- امکان بررسی سریع اپ ها
- امکان اضافه کردن تبلیغات برای کسب درآمد
- امکان اضافه کردن قابلیت دریافت موقعیت مکانی
- امکان برقراری ارتباط با سایت ها، مدیا و غیره
- امکان استفاده رایگان یا بهره مندی از قابلیت های نرم افزار در صورت پرداخت حق اشتراک
- امکان انتشار اپلیکیشن ها بر روی گوگل پلی یا آی تونز
اپلیکیشن ساز حرفه ای (Alive Software iCreateApp Pro)
آخرین اپلیکیشن ساخت برنامه بدون نیاز به برنامه نویسی که در این مقاله معرفی می کنیم، اپ Alive Software iCreateApp pro می باشد. در واقع برای ساخت برنامه در این اپلیکیشن نیاز به دانستن هیچ سطحی از کدنویسی یا برنامه نویسی نداشته و تنها با کلیک بر روی آیکون ها فرایند ساخت نرم افزار انجام می شود. پس برای کسانی که در کار با زبان های برنامه نویسی اندورید مشکل دارند، شدیدا توصیه می شود. برخی ویژگی ها:
- رابط کاربری آسان
- امکان ساخت اپ ها بدون نیاز به برنامه نویسی
- در هر سطحی از دانش برنامه نویسی می توانید از این اپلیکیشن استفاده کنید
- نرم افزاری بسیار ساده
- قابلیت به اشتراک گذاری در پلی استور و آی تونز
- مبتنی بر فضای ابری
- دارای نسخه رایگان و پرمیوم
زبان های برنامه نویسی برای ساخت اپلیکیشن ها
همانطور که مشاهده کردید، می توان بدون نیاز به دانش برنامه نویسی با کمک اپلیکیشن های ساخت برنامه، به راحتی کار خود را راه بیاندازید. اما اگر علاقه به برنامه نویسی دارید می توانید با بهره گیری از زبان های برنامه نویسی مثل جاوا، کوتلین، پایتون، جاوا اسکریپت و HTML این کار را انجام دهید. در این صورت قطعا به یادگیری زبان های برنامه نویسی فوق نیاز پیدا خواهید کرد.
معرفی تعدادی از اپلیکیشن ساخت برنامه ایرانی
با توجه به این که برنامه نویسی در ایران نیز بسرعت در حال پیشرفت و توسعه می باشد، امروزه اپلیکیشن های ساخت برنامه ایرانی برای کاربرانی که دانش زبان انگلیسی کاملی ندارند یا فقط قصد طراحی اپ برای فروشگاه های آنلاین ایرانی مثل بازار را دارند، بسیار مناسب می باشد. اپلیکیشن های آنلاین اپتو، پازلی و اپ ادیتور نمونه هایی از این دست می باشند.
نتیجه گیری
امروزه با افزایش کاربرد ابزارهای هوشمند مثل موبایل، تبلت، لوازم برقی منزل و غیره، باعث شده تا برنامه نویسی برای آن ها نیز بسیار محبوب شود. ما با معرفی بهترین اپلیکیشن های ساخت برنامه به شما نشان دادیم که به راحتی می توانید با در دست داشتن تنها یک گوشی تلفن همراه هوشمند، اینترنت نسبتا با سرعت و اندکی هزینه اشتراک، می توانید برای کسب و کار خود اپلیکیشن بسازید و یا از راه طراحی اپ درآمد خوبی پیدا کنید. تنها موضوع مهم برای کسب موفقیت در این راه، داشتن پشت کار و انگیزه یادگیریست. پس با کمک فرادرس برنامه نویسی اندروید را بصورت اصولی و حرفه ای یاد بگیرید تا بتوانید در این بازار پر رقابت از مزیت های بیشتری برخوردار باشید.
- آموزش برنامه نویسی اندروید Android- مقدماتی - کلیک کنید