آلو بخارا و فواید بی شمار آن

به گزارش وبلاگ ستاره، آلو بخارا از جمله مغذی های بدن است که خواص فوق العاده ای روی لاغری و دستگاه گوارش دارد بعلاوه با دیابت و هپاتیت هم مبارزه می نماید.

آلو بخارا و فواید بی شمار آن اگر می خواهید از خواص آلو بخارا این آلوی خشک شده خوشمره اطلاعات مفیدی پیدا کنید حتما این مقاله را بخوانید. آلو میوه ای شگفت انگیز و آبدار است که از نظر گیاه شاسی به تیره رزاسه یا گلسرخیان تعلق دارد. این میوه عضوی از خانواده آلوهای نوع پرانوس است که هلو، شلیل، و بادام را نیز در بر می گیرد. این یکی از معدود میوه هایی است که در انواع رنگ های مختلف موجود است. گیاهی که این میوه را به بار می دهد درختچه ای کوچک است که در سراسر جهان به ویژه در چین، امریکا، ژاپن، و اروپا می روید.

آلوها بر اساس منطقه اصلی شان از نظر رنگ و مقدار متفاوت هستند. درختچه آن عموما در طول ماه های خرداد تا مهر میوه می دهد. دیگر نام های بومی این میوه آلو بخارا در زبان هندی، آلپاگوندا پاندو در زبان تلوگو، آلپکادو به زبان تامیلی و آناجیدا دراکشه به زبان کانارا است.

آلوی خشک بیش تر با نام آلو بخارا شناخته می گردد. حدودا 2000 نوع آلو در جهان وجود دارد و تنها در امریکا 100 نوع از آن وجود دارد. هرچند هند در فراوری این میوه معروفیت چندانی ندارد، اما در این کشور تقریبا 12 نوع آلو کاشته می گردد. فراورینمایندگان اصلی آلو پنجاب، هیمکلان پرادش، جموع و کشمیر است. آلو یکی از کم یاب ترین میوه ها در هند است.1

مزایای سلامتی آلو خشک و آلو بخارااین دو از میوه های فوق العاده مغذی ،سرشار از ویتامین ها ،آنتی اکسیدان ها و فیبر میباشند که خواص و فواید بسیاری دارند ، خواصی که در ادامه این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد مثل سلامتی قلب ، سلامت گوارش، جلوگیری و یا کاهش التهاب و کاهش وزن میباشد ؛شما میتوانید آلو خشک یا بخارا را به عنوان یک میان وعده مغذی به تنهایی یا با غلات،در سالاد ها یا حتی ترکیب با مخلوط های دیگر بهره ببرید.

کاهش وزندر یک مطالعه به وسیله دانشگاه روان شناسی بهداشت و جامعه،در خصوص افرادی که اضافه وزن دارند و از این میوه استفاده نموده اند نشان داد که در یک دوره کوتاه مدت با مصرف این آلو 2 کیلو وزن کم نموده اند.پس نتیجه گیری نموده اند که آلو خشک منبع خوبی برای انرژی است اما برای هضم آن موقع زیادی طول میکشد ،پس بنابرابن فرد برای طولانی مدت احساس پر بودن میکند.این نیز یک منبع آلی از فیبر محلول است که به از دست دادن وزن و یا جلوگیری از افزایش وزن یاری میکند.

مفید برای مقابله با دیابتآلو خشک دارای گلوکز بسیار پایینی است ،بنابر این خوردن آن مقدار قند خون را کنترل میکند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش میدهد.فیتو نو ترینت های موجود در آلو بلافاصله بعد از خوردن غذا ،ترشح گلوگز در خون را کنترل میکند بنابر این توصیه میگردد بیماران دیابتب حتما آلو را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

مناسب برای دستگاه گوارشیثابت شده است که آلو خشک یا بخارا،برای افرادی که از یبوست و سوء هاضمه،یا هضم ضعیف رنج میبرند،یک ملین طبیعی است. آلو خشک زمان جابه جای مواد در روده بزرگ را کاهش میدهد و بعلاوه رشد باکتری های مفید در روده بزرگ را که به هضم یاری میکند افزایش میدهند.

مناسب برای درمان هپاتیتهمه ما از قبل میدانستیم که این آلو ها غنی از فیبر هستند .و این باعث میگردد که در درمان اختلالات کبدی بسیار مفید باشند.در یک مطالعه بالینی به تعدادی از افراد که سطح آنزیم های کبدی آنها به علت سلول های آسیب دیده کبد افزایش پیدا نموده بود، 3 عدد آلو خشک یا آلو بخارا همراه با 250 میلی لیتر آب در طول شب داده اند تا مصرف نمایند ،پس از 8 هفته مقدار بیلی روبین و ترانس آمیناز آنها به شدت کاهش پیدا نموده بود که این امر برای بیماران کبدی بسیار مفید است .

جلوگیری از پوکی استخوانیکی دیگر از مزایای سلامتی آلو خشک و بخارا در جلوگیری از پوکی استخوان و بهبود تراکم استخوتن ها میباشد.آنها منابع مهمی از بور هستند که در واقع به افزایش تراکم استخوان یاری میکند.توصیه میگردد که روزانه حداقل یک عدد آلو خشک برای نگهداشتن استخوان هایتان به مدت طولانی کافی است.حتی یک مشاهده یا مطالعه نشان داده است که رژیم غذایی آلو خشک ، به تنهایی به عنوان یک گزینه درمان جایگزین برای افراد مبتلا به پوکی استخوتن کار میکند.2

منبعی خوب برای ویتامین سیویتامین سی موجود در آلو بخارا به بدن یاری می نماید تا مقاومت بدن در برابر بیماری های عفونی بالا ببرد، بعلاوه باعث تسکین تورم شده و رادیکال های آزاد را از بین می برد.

سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشدآلو بخارا به حفظ سلامت قلب یاری می نماید. این میوه حاوی آنتی اکسیدان هایی می باشد که باعث جلوگیری از اکسیده شدن کلسترول می گردد. اکسیده شدن کلسترول تهدید برای سلامت رگ های خونی می باشد.

ویتامین سی موجود در آلو بخارا برای کنترل بیماری های قلبی در بیمارانی که مبتلا به دیابت هستند بی نهایت مفید است.

با سلول های سرطانی مبارزه می نمایدپژوهش ها نشان می دهد که آلو بخارا با پیشگیری از سرطان سینه، سرطان دستگاه گوارش و دستگاه گوارش می تواند سلامت را به انسان به ارمغان بیاورد.

آنتوسیانین ها، رنگ دانه های آبی مایل به قرمز در این میوه به پاکسازی رادیکال های آزاد در برابر سرطان می باشد.

ویتامین آ موجود در آلو بخارا از بدن در برابر سرطان حفره دهان مراقبت می نماید.

کلسترول را در سطح سلامت نگه می داردآلو بخارا حاوی پتاسیم است که یکی از اجزای مهم سلول ها می باشد و به کنترل ضربان قلب و فشار خون یاری می نماید.

این میوه از لخته شدن پلاکت ها جلوگیری نموده و از سکته قلبی و تصلب شراین جلوگیری می نماید.

فیبر موجود در آلو بخارا به پایین آوردن مقدار کلسترول یاری می نماید.

آلو بخارا حاوی ویتامین ب شش می باشد که از افرایش مقدار هموسیستئین جلوگیری می نماید و باعث کاهش خطر بیماری قلبی می گردد.

ملین طبیعیآلو و آلو بخارا ملین های طبیعی هستند و می توانند عملکرد روده را منظم نمایند.

اگر مشکل کندی حرکات روده دارید به شما توصیه می کنیم آلو بخارا بخورید.

جریان خون را بهبود می بخشدآلو و آلو بخارا این قابلیت را در خود دارند که جذب آهن در بدن را افزایش دهند. این قابلیت به خاطر وجود ویتامین سی در این میوه وجود دارد.

آهن موجود در آلو و آلو بخارا برای تشکیل گلبول های قرمز بسیار ضروری است. آهن باعث جریان خون بهتر شده و از کم خونی پیشگیری می نماید.3

پوست سالم و جوان تری به شما می دهداگر پالپ آلو را روی صورت قرار دهید، لکه های تیره روی پوست را روشن و رنگ بد پوست و کک مک را درمان می نماید. آلو به شما پوستی جوان تر و سالم تر می دهد.

موها را تحریک به رشد بیشتر می نمایدرادیکال های آزاد بیشتر وقت ها موهای ما را ضعیف، نازک و شنماینده می نمایند. چنین وضعیتی اجازه نمی دهد که مو درست رشد کند. ویتامین ئی موجود در آلو غشاء سلولی را تقویت می نماید و اجازه نمی دهد رادیکال های آزاد به فولیکول های پوست سر حمله نمایند. بنابراین، کسانی که به صورت مرتب آلو و آلوبخارا می خورند، موهای سالم و قوی و ضخیمی دارند.

شوره سر را می زدایدویتامین سی آلو یاری حال شما در برطرف شوره سر است. فولیکول های مو به خاطر شوره سر و پوسته پوسته شدن پوست سر دچار گرفتگی می شوند. اگر این مشکل برطرف نگردد، فویکول ها آسیب می بینند و موها رشد نمی نمایند. آلو با باکتری های پوست سر مبارزه می نماید و پوست سر را تسکین می دهد و شوره را برطرف می نماید. درنتیجه از شر خرده های فولیکول راحت می شوید و رشد موهای تان بیشتر می گردد.

ریزش مو را درمان می نمایدآلو می تواند جلوی فرسودگی غدد فوق کلیوی را بگیرد و حتی اثر معکوسی بر آن ها بگذارد. غدد فوق کلیوی تعادل هورمون ها را حفظ می نمایند و به همین دلیل باعث می شوند ریزش موها متوقف و رشدشان افزایش بیابد.

موها را ضخیم تر و قوی تر می نمایدآلو سرشار از آهن است و به همین دلیل گردش خون را افزایش و مویرگ ها را بازسازی می نماید؛ موی قوی تر و ضخیم تر از نتایج این اتفاق است.

با کچلی مقابله می نمایدآلو می تواند موهای آسیب دیده را درمان و بسیاری از اختلالات مربوط به مو را برطرف کند؛ اختلالاتی که به فولیکول ها آسیب می زنند و جلوی رشد درست موها را می گیرند. آلو با کچلی مردان نیز مقابله می نماید.

رنگ مو را بازمی گرداندآلو میوه ای سرشار از رنگدانه است و نه تنها با ریزش مو مبارزه می نماید، بلکه رنگ طبیعی موها را هم حفظ می نماید. بعلاوه جلوی سفیدشدن زودرس موها را هم می گیرد.4

پی نوشت:

1.www.bazdeh.org

2.www.namnak.com

3.www.parsiday.com

4.www.fardanews.com

منبع: راسخون

به "آلو بخارا و فواید بی شمار آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آلو بخارا و فواید بی شمار آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید