ترفندهای عکاسی از غذا ، ترفندهای ساده و مفید برای عکاسی حرفه ای

به گزارش وبلاگ ستاره، عکاسی، یکی از کارهایی است که امروزه زیاد با آن درگیر هستیم. عکس هایی که از لحظات زندگی خود می اندازیم و آن را در دفترچه خاطرات خود ثبت می کنیم یا برای دوستانمان به اشتراک می گذاریم. غذاخوردن نیز یکی از همین لحظات خاطره انگیز است. وقتی به مسافرت می رویم و غذای جدیدی را امتحان می کنیم یا زمانی که ظرف غذای تزیین شده مان را در رستوران می بینیم، شاید دلمان بخواهد یک عکس زیبا از این غذاها داشته باشیم. خصوصا اگر کدبانوی یک خانه باشید و با هزار زحمت یک غذای خوشمزه را تهیه و با سلیقه و حوصله آن را تزیین نموده باشید، اولین چیزی که به ذهنتان می رسد، این است که از آن یک عکس بگیرید و هنر خود را ثبت کنید. پس در ادامه این مقاله با خبرنگاران همراه باشید تا با اصول و ترفندهای عکاسی از غذا برای عکاسی حرفه ای و استادانه آشنا شوید.

ترفندهای عکاسی از غذا ، ترفندهای ساده و مفید برای عکاسی حرفه ای

1. اول عکس بگیرید، بعد بخورید

قبل از این که آغاز به خوردن غذا کنید، عکاسی از غذا را انجام بدهید. قطعا کامل بودن بشقاب غذا به همراه تزیینات و چیدمان آن می تواند یکی از زیبایی های تصویر باشد. البته اگر بخواهید محتویات آن را نشان دهید، می توانید بعد از خوردن مقداری از آن عکس بیندازید، اما یک بشقاب کامل عکس زیباتری به شما خواهد داد.

2. استفاده از نور طبیعی

یکی از ترفندهای عکاسی از غذا این است که هرگز از فلش استفاده نکنید. استفاده از فلش و تابیده شدن نور آن بر روی غذا باعث تغییر رنگ طبیعی مواد آن می گردد. در نتیجه شما یک عکس زیبا را از دست خواهید داد. برای این که بتوانید نور طبیعی داشته باشید، بهتر است که در یک محیط باز از غذای خود عکس بیندازید. اگر در رستوران نشسته اید، سعی کنید کنار پنجره بنشینید تا بتوانید از نور طبیعی بهره ببرید. اگر در یک محیط باز عکاسی می کنید، باید توجه داشته باشید که نور مستقیم، هرچند که طبیعی باشد، می تواند باعث غیر طبیعی شدن رنگ ها در عکس گردد. از این رو از تابش نور مستقیم آفتاب به ظرف غذایتان جلوگیری کنید. می توانید در سایه بنشینید یا از یک چتر برای این کار بهره ببرید. برترین روزها برای عکاسی در محیط باز، روزهای ابری است.

3. رعایت سادگی

سعی کنید عکستان خیلی شلوغ نباشد. شاید در پس زمینه عکس شما افراد یا وسایل زیادی وجود داشته باشند. توجه کنید که سوژه اصلی شما غذاست و شما باید روی این سوژه مانور دهید. پس هر چیزی که در پس زمینه شما ممکن است حضور داشته باشد را با دیافراگم واید، تار کنید. استفاده از وسایل ساده ای مانند یک میز چوبی در پس زمینه می تواند عکس شما را زیباتر جلوه دهد.

4. پرتره یا لند اسکیپ

از دیگر ترفندهای عکاسی، ترکیب بندی است. ترکیب بندی یکی از مهم ترین موضوعاتی است که برای انداختن یک عکس زیبا باید به آن توجه داشته باشید. خصوصا اگر قرار باشد که عکس خود را به جایی بفروشید تا از آن استفاده گردد. شما نمی دانید قرار است عکستان در چه سایزی مورد استفاده قرار گیرد. در این موارد، حرفه ای ها بیشتر از مود پرتره استفاده می نمایند.

5. فوکوس درست

فوکوس مناسب یکی از مهم ترین ترفندهای عکاسی از غذاست. غذا باید در مرکز توجه عکس شما باشد. از این رو باید کوشش کنید تا یک فوکوس مناسب بر روی غذا داشته باشید. یک فوکوس خوب بستگی به ترکیب سرعت شاتر و عمق میدان دارد. از این رو سعی کنید سرعت را از 1/60 ثانیه کمتر نکنید. هرچه سرعت شاتر پایین تر باشد، ثبات دوربین هم باید افزایش پیدا کند. اگر سرعت شاتر به مقدار کافی نیست، می توانید از ISO نیز بهره ببرید. اگر می خواهید عکس فوکوس بیشتری داشته باشد، عدد دیافراگم بزرگ تری را انتخاب نمایید.

6. مود خام

اگر می خواهید که پس از ثبت تصویر، تغییراتی را بر روی آن ایجاد کنید، بهتر است با مود خام عکاسی کنید. البته عکاسی در این مود، حجم آن ها را افزایش می دهد. این یکی از ترفندهای عکاسی است که کمتر کسی به آن توجه می نماید.

7. زاویه در عکاسی

سعی کنید عکس ها را از زاویه ای بیندازید که حجم غذا را به زیبایی نشان دهد. عکس هایی که از بالا انداخته می شوند، غذا را تخت نشان می دهند و از زیبایی آن می کاهند.

8. کراپ کردن

یکی از کارهای ویرایشی که می توانید برای زیباتر نشان دادن تصویر خود انجام دهید، کراپ عکس می باشد. نیازی نیست تا تمامی بخش های غذا در عکس شما نشان داده گردد. می توانید قسمتی از آن که توجه بیشتری را جلب می نماید، در عکس خود قرار دهید. با استفاده از لنز ماکرو می توانید عکس هایی بسیار نزدیک از ظرف غذایتان بیندازید. سعی کنید که زاویه ای را انتخاب نمایید تا بتواند تمامی مواد تشکیل دهنده غذا را به خوبی نشان دهد. با این کار به زیبایی عکس شما افزوده شده و تصویر حرفه ای تری خواهید داشت.

9. فقط ظرف غذا را نبینید

عکاسی از غذا این نیست که فقط از ظرف غذای خود عکس بیندازید. می توانید به آشپزخانه بروید و از مراحل فراوری غذا هم عکس بیندازید. قطعا در آشپزخانه، صحنه های زیبا و کادرهای مجذوب کنندهی را پیدا خواهید کرد که بتوانید عکس های زیبا و فوق العاده ای را از آن ثبت کنید.

10. عکاسی در بازار

بازار یک مکان مجذوب کننده برای عکاسی است که سوژه های خوبی را در اختیار شما قرار می دهد. می توانید مواد اولیه یا استندهای غذا را به عنوان سوژه تصویر خود انتخاب نمایید. اگر قصد تمرین عکاسی را دارید، از بازار آغاز کنید.

مقالات بیشتر !!

شما می توانید برای آموزش های بیشتر به بخش مقالات آموزش عکاسی وبلاگ ستاره مراجعه کنید.

منبع: همگردی

به "ترفندهای عکاسی از غذا ، ترفندهای ساده و مفید برای عکاسی حرفه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهای عکاسی از غذا ، ترفندهای ساده و مفید برای عکاسی حرفه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید