ویتامین سبزیجات را با این روش پخت حفظ کنید
به گزارش وبلاگ ستاره، ویتامین های محلول در آب بر اثر گرما، تا حدودی تخریب می شوند، بنابراین در صورت نیاز به بخارپز کردن سبزیجات، بهتر است نکاتی رعایت شوند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، هنگام پخت سبزیجات یاید دما و مدت طبخ کم باشد و از آب کم برای پخت استفاده شود.
آناهیتا منصوری متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به روش های متداول پخت سبزیجات، اظهار کرد: اگر برخی افراد فکر می کنند که سرخ کردن سبزیجات بدترین روش پخت آن هاست، باید نکته تازه ای بیاموزند.
وی افزود: سبزیجات دارای ویتامین های محلول در آب شامل ویتامین های گروه B و C و ویتامین های محلول در چربی شامل ویتامین های A، D، E، K هستند.
منصوری بیان نمود: ویتامین های محلول در آب بر اثر گرما، تا حدودی تخریب می شوند، بنابراین در صورت نیاز به بخارپز کردن سبزیجات، بهتر است نکاتی رعایت شوند. در این مورد، دما و مدت پخت سبزیجات باید کم باشد و از آب کم برای پخت استفاده شود.
وی افزود: از طرف دیگر، مقدار جذب ویتامین های محلول در چربی موجود در سبزیجات در صورت پختن و به خصوص وقتی با روغن سرخ می شوند، در بدن بیشتر می شود، بنابراین پخت سبزیجات حتی سرخ کردن آن ها سودمندی خاص خود را دارد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی توصیه کرد: با توجه به اینکه روش های مختلف پخت سبزیجات فواید خاص خود را دارد، بهتر است مقدار مصرف این گروه غذایی افزایش یابد و از روش های مختلف برای پخت سبزیجات استفاده کرد.
منبع: فرارو