طرز تهیه بیف پای با خمیر پیراشکی ؛ یک غذای متفاوت و خوشمزه
به گزارش وبلاگ ستاره، در این مطلب قصد داریم روش تهیه بیف پای را به شما عزیزان آموزش دهیم.
وقتی اسم پای می آید، بی شک یاد شیرینی می افتیم. اما این بار می خواهیم طرز تهیه یک پیش غذا یا غذای اصلی را به شما آموزش دهیم. با طرز تهیه بیف پای با ما همراه باشید.
خمیر پیراشکی آماده 12 ورقه
پیاز نگینی خرد شده یک عدد
گوشت گوساله چرخ نموده 150 گرم
بیکن ریز خرد شده چهار ورقه
آویشن یک دوم قاشق چای خوری
سیر ریز خرد شده یک حبه
رب گوجه فرنگی یک قاشق چای خوری
قارچ خرد شده 100 گرم
فلفل دلمه ای سبز یک دوم عدد
گوجه فرنگی پوره شده چهار عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری خرد شده چهار قاشق سوپ خوری
پنیر بوترکیزه رنده شده150 گرم
خمیر پیراشکی را در دمای محیط قرار دهید تا یخ زدایی گردد. در این مدت در تابه ای حاوی روغن داغ، پیاز را تفت دهید تا شفاف گردد؛ گوشت چرخ نموده، بیکن، آویشن و سیر را اضافه کنید و تفت دهید.
قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و صبر کنید تا آب آن کشیده گردد سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا خوشرنگ گردد. پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و صبر کنید تا غلیظ گردد. مایه را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید و جعفری را اضافه و تابه را از روی حرارت بردارید.
فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. داخل قالب های مافین را با قلمو چرب کنید و نیمی از خمیر ها را داخل قالب قرار دهید طوریکه کف و دیواره های آن پوشیده گردد.
داخل خمیر ها را با مایه گوشت پرکنید و روی آن مقداری پنیر بوترکیزه بپاشید و آن گاه با لایه ای دیگر از خمیر روی پای را بپوشانید. در صورت تمایل می توانید خمیر های رویه را به شکل دلخواه فرم دهید و لبه های خمیر زیرین و رویی را به هم بچسبانید.
روی خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر برس کشی کنید و قالب را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر داغ بپزید تا طلایی گردد.
منبع: کتاب کاله
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان