پاستا با سبزیجات
به گزارش وبلاگ ستاره، پاستا را همواره لازم نیست با سس گوشت یا گوجه فرنگی تهیه کنید. این مدل با سبزیجات تهیه می گردد و توصیه می کنیم حداقل یک بار امتحان کنید.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 40 دقیقه
- زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
- 230 گرم پاستا پنه
- 2.5 پیمانه گل چه های کلم بروکلی
- یک عدد پیاز خرد شده
- دو حبه سیر رنده شده
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو عدد هویج میانه خرد شده
- یک ساقه کرفس خرد شده
- 340 گرم کلم پیچ
- نصف پیمانه نخود فرنگی پخته شده
- نصف پیمانه ذرت پخته شده
- دو قاشق غذاخوری کره
- دو قاشق غذاخوری آرد کامل
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک پیمانه شیر کم چرب
- 115 گرم پنیر چدار رنده شده
- دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. پاستا را مطابق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکش کنید. 4 دقیقه پیش از آبکش کردن، گل چه های کلم بروکلی را داخل قابلمه بریزید. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
2- در قابلمه ای میانه، سیر و پیاز را دو دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. هویج و کرفس را اضافه کنید و تفت دهید تا هویج ها نرم شوند. کلم پیچ های خرد شده را اضافه کنید. سپس مخلوط پاستا، نخود فرنگی و ذرت را اضافه کنید.
3- برای تهیه سس پنیر، در یک شیرجوش میانه، کره را ذوب کنید. آرد، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. شیر را به طور کامل بریزید و هم بزنید تا مواد آغاز به غلیظ شدن نمایند. حرارت را کم کنید و پنیر چدار را اضافه کنید. هم بزنید تا پنیر آب گردد. سس را روی پاستا بریزید و آنها را داخل ظرف سفالی یا شیشه ای مقاوم در برابر حرارت بریزید و 35 دقیقه داخل فر بگذارید. سپس روی آن را با پنیر پارمسان بپوشانید و 5 دقیقه دیگر در فر حرارت دهید تا سطح آن طلایی گردد.
ارزش غذایی
- کالری: 365
- چربی: 14 گرم
- کلسترول: 32 میلی گرم
- کربوهیدرات: 47 گرم
- فیبر: 4 گرم
- سدیم: 355 میلی گرم
- پتاسیم: 677 میلی گرم
- کلسیم: 293 میلی گرم
- آهن: 3 میلی گرم