پاستا با سبزیجات

به گزارش وبلاگ ستاره، پاستا را همواره لازم نیست با سس گوشت یا گوجه فرنگی تهیه کنید. این مدل با سبزیجات تهیه می گردد و توصیه می کنیم حداقل یک بار امتحان کنید.

پاستا با سبزیجات
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 40 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

  • 230 گرم پاستا پنه
  • 2.5 پیمانه گل چه های کلم بروکلی
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • دو حبه سیر رنده شده
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • دو عدد هویج میانه خرد شده
  • یک ساقه کرفس خرد شده
  • 340 گرم کلم پیچ
  • نصف پیمانه نخود فرنگی پخته شده
  • نصف پیمانه ذرت پخته شده
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک پیمانه شیر کم چرب
  • 115 گرم پنیر چدار رنده شده
  • دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. پاستا را مطابق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکش کنید. 4 دقیقه پیش از آبکش کردن، گل چه های کلم بروکلی را داخل قابلمه بریزید. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

2- در قابلمه ای میانه، سیر و پیاز را دو دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. هویج و کرفس را اضافه کنید و تفت دهید تا هویج ها نرم شوند. کلم پیچ های خرد شده را اضافه کنید. سپس مخلوط پاستا، نخود فرنگی و ذرت را اضافه کنید.

3- برای تهیه سس پنیر، در یک شیرجوش میانه، کره را ذوب کنید. آرد، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. شیر را به طور کامل بریزید و هم بزنید تا مواد آغاز به غلیظ شدن نمایند. حرارت را کم کنید و پنیر چدار را اضافه کنید. هم بزنید تا پنیر آب گردد. سس را روی پاستا بریزید و آنها را داخل ظرف سفالی یا شیشه ای مقاوم در برابر حرارت بریزید و 35 دقیقه داخل فر بگذارید. سپس روی آن را با پنیر پارمسان بپوشانید و 5 دقیقه دیگر در فر حرارت دهید تا سطح آن طلایی گردد.

ارزش غذایی

  • کالری: 365
  • چربی: 14 گرم
  • کلسترول: 32 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 47 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • سدیم: 355 میلی گرم
  • پتاسیم: 677 میلی گرم
  • کلسیم: 293 میلی گرم
  • آهن: 3 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "پاستا با سبزیجات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پاستا با سبزیجات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید