طرز تهیه قرابیه سیب و گردو بدون فر
به گزارش وبلاگ ستاره، قرابیه ها از خمیر کره ای تشکیل می شوند و بهتر است داخل یک ظرف دردار و در یخچال آن را نگه دارید.
قرابیه ها یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه و شیک برای مهمانی ها و ایام نوروز است که شما می توانید به راحتی در خانه آن را تهیه کنید. قرابیه سیب و گردو طعم و مزه بی نظیری دارد و شما می توانید برای عید نوروز آن را آماده کنید و یک پذیرایی شیک و منحصر به فرد داشته باشید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه قرابیه سیب و گردو
- کره 125 گرم
- روغن مایع 1/4 پیمانه
- پودر شکر 2 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- ماست 1/4 پیمانه
- آرد 3 پیمانه
مواد لازم برای مواد میانی قرابیه
- سیب میانه 5 عدد
- شکر 5 الی 6 قاشق غذاخوری
- گردو خرد شده 1/2 پیمانه
- دارچین 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه قرابیه سیب و گردو
روش تهیه این شیرینی بسیار ساده است.
مرحله اول
ابتدا باید همه مواد را در دمای محیط قرار دهید. سپس همه مواد گفته شده برای تهیه خمیر به جز آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و داخل یک ظرف بریزید و هم بزنید. در ادامه باید مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کنید.
مرحله دوم
در ادامه باید خمیری نچسب و قابل فرم به دست بیاید. مقدار آرد تقریبی است و باید کم کم آن را اضافه کنید تا وقتی از خمیر برمی دارید پودر نگردد و بتوانید به آن شکل دهید. خمیر را 1 ساعت داخل سلفون یا نایلون و داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله سوم
سیب ها را پوست بگیرید و رنده کنید و داخل تابه ای به همراه شکر تفت دهید تا آب اضافه سیب کشیده گردد. درپایان باید گردو خردشده و دارچین را اضافه و شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد گردد. اگر به دستور شیرینی های خانگی علاقه دارید، مطلب شیرینی نخودچی نوروز را در خانه درست کنید را بخوانید.
مرحله چهارم
خمیر را از یخچال درآورید و به آن شکل دهید. شما می توانید به صورت گرد ساده آن را ببرید و از مواد میانی وسط آن قرار دهید. بعلاوه می توانید همچون تارت به آن شکل دهید و روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداختید بچینید. داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا وقتی زیرش طلایی گردد. برای پخت بدون فر نیز باید داخل یک تابه دو طرفه کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را با فاصله از هم قرار دهید. 30 دقیقه با درب بسته زمان دهید تا زیر شیرینی تغییر رنگ دهد.
فوت و فن های دستور پخت قرابیه سیب و گردو
- می توانید از مارمالاد سیب نیز بهره ببرید.
- به جای کره از مارگارین بهره ببرید.
- آرد را یکباره نریزید و حتما کم کم اضافه کنید.
- حتما آرد سفید قنادی بریزید.
- در پایان می توانید روی قرابیه کمی پودر قند الک کنید.